Inlogningsuppgifter och lagtext

Okej, alla ni som inte fått inloggningsuppgifterna, maila mig på [email protected] / [email protected] eller ge er mail så mailar jag dem till er.


Skit också, jag har helt glömt bort texten om laget.. Men funkar typ:
"Vi är ett gäng glada tjejer som spelat volleyboll i cirka 4-5 år. Hösten 2007 började vi spela i division 4 i Stockholm, och det skall vi fortsätta med även i år. Att spela matcher är alltid kul och vi ser fram emot en ny spännande säsong."


???

Någonting att tillägga, eller någonting som inte passar?
Hur långt skall det vara? Jag har hjärnsläpp, hahah...

FOTO PÅ TORSDAG!

På torsdag är det lagfotografering (inte enskilda, thank God), och ALLA (och jag menar verkligen ALLA, ALLA, ALLA, ALLA, ALLA) skall ha på sig sin alandia t-shirt (den vita med blått på sidorna). Okej, kom ihåg det nu! Don't forget :P

Dessutom har vi möte samma dag, så därför skall ALLA komma. Och det går inte att skylle på provperiod längre, för den är slut då ;)

//Nene

PS! Hjälp mig med texten om laget! DS

Text om laget.

Jag fick uppgiften att skriva (morr) en text om vårt fina lag, men vad i helsike skall jag skriva? usch, jag tycker inte om sånt här.

Anyway, vad tycker ni att skall vara med i texten?
Ge mig lite förslag nu va, tack! ;)

//Nene

Bilder från träningsmatchen



Lite bilder från igår. Creds till Frida, som tog de flesta bilder :)

Fan att jag glömde att sätta blixten på tvång, nu blev ju bilderrna korniga och suddiga..

//Nene

Träningsmatcher

Jag kan glatt konstatera att vi har gått framåt en hel del! Det tyckte pappa också :P

En sak som visar att vi förbättras är att vi nu oftast avslutar med smash, förut tog de flesta (inklusive jag) det säkra före det osäkra. Inte för att våra smashar är osäkra, inte längre iaf ;)

Och en sak som pappa tyckte: Att vi spelar fullt ut nu, vi kör för det mesta med 3 bollberöringar, förut kunde vi skjuta över bollen på andra erller första helt onödigt och därmed ge en gratis boll till motståndarna.

Det var riktigt kul, tycker jag :D Alla kämpade och gjorde sitt absoluta bästa, och det blev många fina bolldueller, smashar och räddningar. Bra jobbat, allihop! Och bra jobbat Unni, för ditt moraliska stöd! xD

Snart börjar divisionsspelet, och nu tar vi och spöar skiten ur resten av lagen, för det vet vi alla att vi kan ;D Tagga!

Mer sådant här, detta var kul! :D Bilder kommer sen, jag hade inte tålamod nog att ta bra bilder, och smarta jag satte inte blixten på "tvång" så det blev bilder utan blixt=suddiga.

Nu skall vi känna medlidande till Cilla, aj aj, hennes knän såg helt mosade ut :S

Det lag vi spelade mot sist spelar förresten i division 2! (Linette spelar i det laget, och hon spelar i div 2 så jag antar att resten av dem också gör det) Vi gav dem ju en match, det betyder nog att vi har lite högre klass än division 4, hehe... ;D

//Nene


Ny design



Jag fick lust att designa om bloggen idag, och det gjorde jag :)


Vad tycker ni?

BLOGGKOLL

Vill du veta direkt när ett nytt inlägg publiceras i denna blogg utan att måsta kika in här titt som tätt? Bli då medlem gratis på bloggkoll! Där kan man följa alla ens favoritbloggar och få reda på när de har publicerat ett nytt inlägg.

En mycket bra sida, jag är medlem :P jag följer så många bloggar så att det bara skulle vara jobbigt att måsta kika in till dem hela tiden för att se om de publicerat nya inlägg.

-> bloggkoll.com
Följ min blogg med bloggkoll

//Nene

träningsmatch. och träning.

På söndag är det träningsmatch, samling kl 13.00 i vikingahallen, be there! :)

Förresten lärde vi oss lite ny teknik vid spel av Sofie i torsdags, som jag iaf tycker att är skitbra! Mindre råddigt. Istället för 4 vid mottagning så var vi 3, och så hade vi "korridorer". Alltså att man tog bollarna som kom framför en och bakom en,ast då måste man ju backa bakåt såklart, så då blir det ju ändå framför, men äh, ni fattar :P Och så lärde vi oss hur man skulle stå i försvar, både när passaren har bollen, vid centeranfall och kantanfall. Mycket bra, enligt mig ;)
Det måste vi fortsätta nöta in så att det blir som en vana, tycker jag (hint till Lotta och Micke, hehe ;P). Det är ju alltid bra att kunna och det hjälper ju oss att utveckla vårt spel när vi "rör oss rätt" på planen, eller har jag helt fel nu? :P
Vad tyckte ni som var på träningen om det Sofie lärde oss?

Idag var jag och spelade beach med Ida och Alice (i C-laget) förresten, med det vill jag säga att det fortfarande går trots det allt kyligare klimatet! Fast lite kallt om fötterna blev det, men vad gör det när man får spela volley?

Joo, skulle vara kul med lite aktivitet från någon annan än jag här. Ni har alla fått inloggningsuppgifterna på mail (om inte fråga mig om dem), så come on nu va!? :P
 Lite volleybilder från tidigare matcher har ni väl? lägg ut dem här vet ja. Eller något kul måste ni väl ha att skriva?


//Nene

Grattis....

Idag fyller Jennifer 18 år, grattis!! :D



Vet inte när alla fyller år, tyvärr. Men jag gratulerar alla jag vet på bloggen iaf :) Ni får ju också kika in och fixa ett inlägg om någon fyller år, eller bara om ni har lust :P

Träning

Imorgon är det träning, yes yes :D Jag saknra alltid volleyn under helgerna, det är det enda negativa med helger.

Och imorgon kommer vi alla I TID, eller hur!? :P

Här kommer en liten volleyboll-bild jag tog i somras, tycker om bilden, den skall en vacker dag få hänga på min vägg, haha xD med diverse andra bilder jag tagit.



Anyway, slut med onödigt babbel för idag!
Syns imorrn!

//Nene