Nattcupen 2009

Nattcupen blev riktigt lyckad, tycker jag i alla fall :)

I damserien där vi spelade vann Knatteligan (Cilla, Sarah, Joanna, Tanja, Jenny och Anna), andra kom Dragonladies (motionärerna), tredje kom vi ( :D ), fjärde kom Eckerö och femte kom Scuba Divers (C-laget / juniorerna). Hur det gick i de andra grupperna har jag ingen aning om :P

Ett stort tack till Alice från C-laget som spelade med oss och till Linda som offrade sin kväll och natt för att spela med oss, samt skjutsade mig och Idorna hem :P

Bra jobbat alla! :)


Alla bilder är tagna av mig, utom spelbilderna på vårt lag som är tagna av Ida H.

JIK B - Sthlms Vingar C 3-2

Minns inte setsiffrorna exakt, och de står inte på volleyboll.se än, men det blev väl något liknande: 19-25, 25-15, 18-25, 25-15 och 16-14.

Oj oj, hörni, det var nära det här! Men det är inget snack om saken att vi är det bättre laget.

Vet inte hur Många gånger jag höll på att få hjärtattack under den här matchen alltså, haha xD Har aldrig upplevt något liknande, känns det som. och den där sista bollen, fy vad rädd jag blev för några sekunder innan jag såg att den satt! Haha... Men innanför linjerna var den, och med marginal också! :D
Och glädjen när vi väl vann sen då! Alla bara hoppade och skrek som besatta och stackars Vingarna stod där på andra sidan i ett led redo att få tacka medan vi hoppade runt som galningar och skrek.

Det var lite creepy att serva där, för varje gång servaren väntade på domarens signal blev det helt knäpptyst, man skulle seriöst hört en knappnål falla, så tyst var det!

Bilder från båtresorna får ni se någon annan dag, jag har suttit och redigerat bilder på Tanja och Karin i några timmar idag, så photoshop har jag fått  nog av för tillfället ;)

//Nene


Lite tragik, nattcupen, träningar och annat.

Jag känner mig lite tragisk nu, för det har gått upp för mig vilken kort tid det egentligen är kvar av det lag vi har nu i dagsläget. Vi är ju några stycker som går ut Lusse nu i vår, och vad Jennifer, Sarah och Alva tänker göra vet jag inte, kanske de stannar, men jag kommer i alla fall att dra iväg till hösten om jag kommer in någonstans. Känns inte alls kul att ens ägna en minimalisk tanke på det, för jag vill inte lämna er alla ännu! Denna säsong känns det verkligen som om vi blivit ett lag som har roligt tillsammans och lagsammanhållningen har växt enormt!
Och alla dessa bortamatcher sen, shit så roligt vi haft det! Jag kommer definitivt att sakna dem. Och flygfyren såklart! :P

Nu tycker jag vi skall träna länge i vår, för mig (och eventuellt Sarah, Jennifer och Alva)! Snääällaa? ;)

Usch, så ledsamt det kommer att bli :( Visst, det finns typ en miljon andra lag att spela med, men hur lätt är det att komma in i ett gäng där alla känner alla från förut, och inget annat lag kommer att kunna ersätta JIK B fullt ut!  Neveeeer  eveeer :P

Förresten, visst skall vi ha ett lag i nattcupen!? Måste snacka om det på tisdag!

Förresten 2, nu när damerna och herrarna inte tränar efter oss längre, skulle vi inte kunna ha 2 timmars träningar då? För miiin skull, hehe :P


En bild på vårt finfina lag ^^


//Nene
(Vars drivar för övrigt sög idag, och i tisdags, vad har hänt med dem? gah.)
(och som för övrigt skall vara med i ålandstidningens ungdomsbilaga den 25 eller var det 23 mars :P Haha.. Tror bilden på mig blev skitfuuul, men det får vi se sen :P)
(en till parentes, haha: är det någon som skulle vilja bli fotad av mig någon gång? Ni får vara fler med på samma. Jag vill fotaaa porträtt nuu, haha :P Kolla på min blogg under kateogirn foto - människor om ni vill se porträtt jag tagit, Julia är med där på ett ställe, hehe...)

Miniupdate

Jo, här har det varit dött den senaste tiden, så jag passar på att uppdatera lite snabbt.

Matchen förrförra helgen mot Bromma blev en 3-0 förlust, men sista set är det värt att nämna! 29-27 blev det tillslut till Bromma, men attans så nära vi var!

Nu i söndags var det match mot Dalarö som gällde, och där blev det en vinst med 3-1! Tyvärr var jag inte med, men av vad jag hört verkade det vara en bra resa med det vanliga flygfyren-besöket på hemvägen ;)

Nästa match är det Stockholms Vingar som skall spöas! ;D

//Nene